Jag vill inte att bilder från tidigare sändningar visas i min profil.

  • Klicka på det lilla kugghjulet längst upp till höger på skärmen,
  • Klicka på Mitt Konto
  • Välj Mitt CAM4 från menyn till vänster
  • Bläddra ner till Visningsalternativ för Profil
  • För att dölja bilder från tidigare sändningar, avmarkera den första rutan i listan.
  • Klicka på Spara Ändringar